Anneli Jäätteenmäki Kestävyys testattu.

Kaikki blogit puheenaiheesta Sharia-laki

Islam ratkaisee maailman ongelmat

Kun 1. maailmasota alkoi 1914, kansa ryntäsi Saksassa ja Itävallassa kaduille juhlimaan sotaa. Sotaa jatkuikin sitten neljä vuotta ja kansa sai haluamansa. Hieman yli 100 vuotta myöhemmin Saksan kansa rynni asemille ja juhli Eurooppaan vyöryvää kansanaaltoa. Wir schaffen das, julisti Angela Merkel ja pienen Suomen Sipilä komppaa.

Yleisin väite oli, että tulijat ovat korkeasti koulutettuja ja Euroopalle hyödyllisiä maahanmuuttajia ja vain murto-osa tulijoista ei voida integroida länsimaiden kulttuuriin.

Lepsuilu terrorismin kanssa on hengenvaarallista

Turun terroristi-iskussa kuoli kaksi suomalaista naista ja vielä useampi loukkaantui. Teko oli kohdistettu juuri suomalaisia naisia vastaan. Teko oli julmista julmin isku syyttömiä sivullisia kohtaan.

Laajemmin terroristit ovat sodassa koko länsimaalaisen maailman kanssa. He inhoavat meitä ja elämäntapaamme ja toivoisivat voivansa alistaa maailmamme, vapautemme ja elämäntapamme heidän kylmäävän sharia-lain tulkinnan alle.

KKO: Kunniaväkivalta, murhauhkailu ja -valmistelu laillistettu virallisesti?

Nyt se on sitten laillista! Sharian paikallissovellusta virallistetaan Suomessa?  Hahhaa! Mites nyt suu pannaan, vääräuskoiset kantasuomalaiset? Korkein oikeus tosiasiallisesti laillisti kunniamurhan valmistelun ja sharia-väkivallan käytön ja sillä uhkailun tietyissä kansanryhmissä. 

YLE esitti totuudellisen islam-dokumentin

YLE teki suuren korjauksen aiempaan yksisilmäiseen politiikkaansa esittäessään dokumentin Ulkolinja: Sharialakia Tanskassa, jossa salakuvattiin ja -äänitettiin sitä, mitä imaamit todellisuudessa Tanskan "tavallisissa maltillisissa" moskeijoissa opettavat. Suosittelen kaikille tätä silmiä avaavaa faktapläjäystä ja kiitän Yleisradiota puolueettoman tiedon levittämisestä.

 Imaamien viesti on selvä:

Islamilaista todellisuutta

Brittiläisen The Independent -lehden arkisto on osoittautunut erinomaiseksi materiaaliksi, kun haluaa saada jäsenneltyä taustatietoa islamilaisen maailman yhteiskunta- ja valtarakenteista. Se on tullut hyvin selväksi, että Saudi-Arabialla on lusikkansa mukana miltei kaikissa Lähi-Idän kriiseissä.

Kun saudien rinnalle niputetaan USA:n Lähi-Idän tavoitteet ja toimintamallit, ei ole pieninkään ihme, että konfliktit eivät ota laantuakseen.

Suosittelen, että kouluttaudutte 2

Päätin kirjoittaa tämän uudestaan, kiun edellisestä blogista ei tullut oikein se pointti esiin ymmärrettävästi. Tanskan Nørrebrossa musliminuoret ovat siis heitelleet tiiliskiviä ja pyöriä ikkunoista sisään ja vaatineet lunnasrahoja ravintoloilta, ja tämän vuoksi integraatioministeri Inger Støjberg meni tutustumaan paikan päälle tilanteeseen. Hänet vastaanotettiin rasisti, fasisti-huudoin, ja ravintoloitsijat saivat purkaa sydäntään tilanteesta.

Kivittämällä tappaminen hyväksyttävää monikulttuurisuutta?

Piilokameralla kuvatut imaamin puheet järkyttävät Tanskassa. Television dokumenttisarjan yhdessä osassa imaami Abu Bilal opettaa, että mikäli naimisissa oleva tai eronnut nainen tekee aviorikoksen eikä ole neitsyt, hänet pitää kivittää kuoliaaksi.

Imaami Bilal puhui sharia-laista naisille ja lapsille järjestetyssä opintotilaisuudessa. Hän kertoi myös, että neitsyiden kohdalla rangaistus on "vain" raipaniskut. Toisessa osuudessa dokumenttia luennoitsija moskeijalla ohjeisti naisia lyömään lapsia, elleivät he halua rukoilla.

Perussuomalaiset ajavat Suomeen sharia-lakia

Pyrin yleensä ottamaan etäisyyttä tähän kaikkialla raivoavaan pakolaiskeskusteluun, mutta tällä kertaa en voinut vastustaa kiusausta. Huomasin nimittäin, että sharia-lakia Suomeen eivät suinkaan ole viime viikkoina ajaneet muslimit, vaan isänmaallisina kunnostautuneet perussuomalaiset.

Palestiinalainen runoilija tuomittu kuolemaan Saudi-Arabiassa uskonnollisin syin

Palestiinalainen runoilija tuomittu kuolemaan Saudi-Arabiassa uskonnollisin syin

Uutistoimistojen mukaan palestiinalainen runoilija Ashraf Fayadh, 35, on tuomittu kuolemaan Saudi-Arabian oikeuslaitoksen päätöksellä.  Peruste tuomioon on väitetty luopuminen muslimiuskonnosta, näin ilmoittaa Human Rights Watch tuoreessa raportissaan.  Kuolemantuomiota edelsi viime vuonna annettu neljän vuoden vankeustuomio ja 800 raipaniskua.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä